Yoga til bedrift

Yoga på jobb

gir bedre trivsel og mindre smerter og stivhet. Økt livskvalitet for den enkelte medarbeider betyr økt produktivitet og redusert sykefravær for bedriften.

Yin yoga er en rolig yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag og komplimenterer de aktive yogatimene. Vi arbeider oss inn i passive yogastillinger (sittende og liggende), over lengre tid for å frigjøre og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd. Fokuset ligger i å åpne opp området rundt rygg, hofter, skuldre og skape balanse i kroppen.

Gruppen blir undervist med rolig musikk, og myk veiledning inn og ut av stillingene. Denne klassen er designed for at du skal få nyte alenetid i stillhet, ro og å fylle opp med ny energi for å ta med ut i ditt daglige arbeidsliv. 

MyYogaStudio leverer:

  • KontorYinYoga kurs
  • Yin Yoga yogatime med instruktør som kommer til bedriften

Kontor YinYoga er 60 minutter lang yin yogaprogram med enkle øvelser som passer for alle mennesker, uansett alder, kjønn og tidligere erfaring med yoga og trening. KontorYoga er en aktiv pause, og gjøres på plassen, så det går ikke med tid til dusj MyYogaStudio har med matter og utstyr for timen, du/dere må lage plassen og ha med litt lettere tøy for og utføre øvelsene.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY