MyYogaStudo ønsker velkommen til hjemmesiden

Kjære MyYogaStudio venn J

Jeg håper du og dine holder dere friske og at du fortsatt vil gjøre yoga sammen med meg. 

Det er med glede jeg melder at MyYogaStudio åpner opp etter en lang og tøff tid med Covid - 19. MyYogaStudio åpner opp 16 august - se timene under timeplan.

Har satt opp nytt kurs for januar - 22, men med et forbehold om hvordan verden ser ut etter jul. Hvis det er 1 meter` n etter jul har jeg ikke plass til alle som er på kurset nå , da må vi; 1. utsette kurset, eller 2. jeg må flytte til et annet sted midlertidig eller 3. Kan også åpne opp på zoom igjen.

Ta vare på hverandre ta vare på deg selv og ta hensynene du må.

Varm klem Marianne

 

My Yoga Studio

Hei alle

Jeg vil takke for en merkelig sesong med corona-krise og uventede utfordringer. Vi har alle måtte jobbe med oss selv på forskjellige måter. Det har vært en lærerik tid hvor vi har måtte forholde oss til usikkerhet og alt som har dukket opp både på det indre og ytre plan.

Det er en sann glede å få undervise alle flotte folk som deltar på kurs. Jeg håper virkelig at alt er på G til høsten så vi får en jevn og god praksis og påfyll på alle plan.

I dagfreda 24 september åpnet regjeringen opp, så nå er det ikke 1 meteren lenger, da får jeg flere plasser i min sal.

 

MyYogaStudio Coronna viruset og forhåndsregler for dette

Ønsker ikke lage noe hysteri rundt Coronnaviruset men nye informasjoner om luftveisinfeksjonen kommer hele tiden via helsemyndighetene  og vi som driver/holder egen bedrift  blir oppfordret nå til å ta noen forhåndsregler og gi ut denne informasjonen til dere.

Derfor må MyYogaStudio ta noen forhåndsregler. Vi er ca 60 kvinner som er innom studioet i løpet av mandag, tirsdag og onsdag. Derfor oppfordrer jeg alle nå til og ikke komme hvis du har tegn til influensa/ forkjølelse ( vært i land der viruset florerer, 10 dager karantene), eller klemme ta hverandre i hendene under besøket i MyYogaStudio

Jeg vil sette ut antiback ved inngangsdør, fint om alle vasker seg med dette, før og etter besøk i studioet.

Håper på forståelse for dette og at vi tar hensyn til hverandre.

Varm hilsen

Marianne W Moseng

Yogainnstuktør

 

GENERELLE VILKÅR:

Når du er påmeldt ansees dette som bindende og kurset må betales i sin helhet, uansett om man selv velger å bryte midt i et kurs! Det samme gjelder alle kurs/workshops/arrangementer i regi av MyYogaStudio. På MyYogaStudio kan du ta igjen tapte timer etter avtale på andre egnede timer om du gir beskjed om frafall i minnelig tid før timen starter. Plass kan ikke garanteres men løses på best mulig måte. Tapte timer kan kun tas igjen i løpet av kursets varighet. Når du melder deg på kurs, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din egen helse fysisk og psykisk, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke våre instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Vi er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte tapte eiendeler i forbindelse med din kursdeltakelse.

GDPR:

For å være yogaelev eller klient i regi avMyYogaStudiot godtar du lagring av postadresse, mailadresse og telefonnummer som blir oppbevart på forsvarlig måte og brukes kun for fakturering og i oversikter nødvendig for driften av selskapet. Du samtykker samtidig i og være på mailingliste for å få viktig informasjon vedrørende påmeldte kurs og vedrørende kommende kurs/arrangement; mail er derfor ikke å ansees som spam. Du kan allikevel melde deg av mailinglisten hvis dette er ønskelig, men må da ta ansvar for å tilegne deg informasjon (feks om instruktør blir syk og timen avlyses) på annen måte vedrørende påmeldt kurs. MyYogaStudio er på ingen måte ansvarlig for algoritmer og innsamling av informasjon i media som Facebook og Instagram eller lignende 3.part.

 

Parkering

10 plasser til rådighet, fint hvis dere kjenner hverandre og kan samkjøre. Studioet ligger på et byggefelt, så vær snill hold fartsgrense 30 km ( barn leker)

MyYogaStudio

Marianne W Moseng /eier og daglig leder

www.myyogastudio.no

mob; 41456480

Håper å se deg i My Yoga Studio

Smil i fra Marianne

 

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY