Om

Litt om meg, jeg heter Marianne Wethal Moseng, bor i Gjerdrum og har holdt på med idrett/sport hele livet. Har drevet med Yoga en del år, men det var for ca. 5 år siden (2016)jeg begynte å gå mer jevnlig på timer. Etter nedgangstider i fotobransjen stod jeg uten jobb og begynte da på Axelsons yoga school og utdannet meg til yogainstruktør.

 

Jeg ble RYT 200-godkjent yogalærer i 2016 og fordypet meg videre i Yin Yoga lærerutdannelse som ble fullført i juni 2018, Yoga Anatomi 2019 ved Axelsons Body Work School i Oslo.

Høsten 2019 starter jeg på Oslo Yoga skole Vinyasa Ryt 100 timer godkjent yoga lærer og er nå ferdig med utannelsen Vinyasa 55 timer og Vinyasa 45 timer

 

Har startet opp mitt eget Yoga-studio våren 2018 hjemme i huset vårt i Gjerdrum, ett lite intimt studio. Der har jeg plass til 10 personer hvor alt utstyr til timene finnes i studioet. Det har vært mange innom MyYogaStudio og håper på like god oppslutning videre.

 

Min intensjon for utdanningen var først og fremst for min egen del, siden denne yogaformen er et godt verktøy for å finne tilbake til en indre ro og sentrering i en hektisk hverdag. Den har hjulpet meg med å finne mer balanse i den fysiske kroppen, samt at mange av mine fysiske plager har forsvunnet.

 

Jeg liker også godt den dynamiske yogaen, med sine fysiske utfordringer som er med på å styrke kroppen. For meg er det å finne en balanse mellom yin og yang på yogamatten som i livet generelt.

 

Jeg tror at vi gjennom yoga kan vi skape en større helhet. Når vi lytter mer til vår egen kropp og oss selv, kan det gi en bedre balanse fysisk og emosjonelt. Det vi lærer om oss selv på matten kan vi ta med oss ut i livet. Med roen og tilstedeværelsen vi har i oss selv, blir det så mye lettere å møte det som måtte komme på vår vei.

Hjertelig hilsen Marianne

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY